Konferens & Möten med Möjligheter

Vi skapar Er minnesrika konferens!

 
 
Slår man upp konferens i Nationalencyklopedin så får man svar! `konferens= Sammankomst för formell diskussion av vissa sakfrågor`
 

 
Konferens och äventyr kombinerat ger både effektivitet och oförglömliga upplevelser. Att varva konferenser med äventyrsupplevelser eller samarbetsövningar ger ett stort mervärde till Er konferens. Det stimulerar inlärning, fördjupar gemenskapen och ger gruppen gemensamma Erfarenheter. Som konferensarrangör skapar vi en konferens där budskapen når ut och där man utvecklar Gemenskapen till ett starkare team. Vi delar gärna vår kundskap för ett bra möte med gammla och nya kunder. 
Med Tallbacken Events som arrangör finns de allra bästa förutsättningar för ett lyckat möte.
 

 
 
 
Vi arrangerar konferenser & möten på vår arbetsplats som är Tallbacken Camping eller med våra samarbetsparner i Umeåregionen. På vår egna anläggning ca 45 km från centrala Umeå kan vi som konferensarrangör erbjuda avslappnat möte med stora möjligheter och ögongodis på en av Sveriges mest annorlunda Camping anläggning. Som sammarbetsparner till konferens & Hotell anläggningar i Umeåregionen så kan vi erbjuda många alternativ till ett lyckat arrangemang med våra anpassade lokaler och aktiviteter för detta ändamål. Oavsett viket plats och läge som passar just Ert företag bäst så hjälper vi gärna Er från första kontakt med oss tills att arrangemanget är avslutat med Er belåtenhet. 
Vi har över 20 års erfarenhet av konferenser & events med stora och mindre företag från hela Sverige.
 
Hjärtligt Välkomna!